Vad spelar du i helgen? [Vecka 19 2015]

Ännu en vecka är avverkad och snart kan vi på allvar påbörja nedräkningen till sommarens höjdpunkt, närmare bestämt E3-mässan. Mina förväntningar är ganska höga detta år med tanke på att utvecklare nu har börjat få bättre koll på hårdvaran, och det leder ju oftast till mer imponerande spel. Denna höst blir sannolikt något att se fram emot.

Innan dess har vi dock The Witcher 3: Wild Hunt att längta efter, och nu är det så nära att det nästan går att röra vid det. Vid denna tid om två veckor är jag sannolikt inte kontaktbar.

Johan ger sig ut i strid med spaden vid sin sida

bloodborne_2[1]

Om nu någon har lyckats missa det kan jag berätta att Shovel Knight (9/10) är ett ganska bra spel, vilket Andréas även konstaterade i recensionen. Målet i helgen är att kunna bli klart med spelet, men det kan ju gå lite hur som helst med tanke på att spelet är ganska utmanande. Även om jag skulle behöva tillbringa några extra timmar med spelet kommer jag inte att klaga, då det lysande soundtracket är mer än nog för att hålla mig på gott humör.

Som vanligt kommer jag sannolikt att komplettera med lite Bloodborne (10/10) också. Jag har börjat gräva ner mig i Chalice Dungeons i spelet nu, och även om nivåerna inte är lika intressanta på grund av att de är delvis slumpmässigt genererade så erbjuder de mer Bloodborne, och det kan aldrig vara negativt.

Andréas tvinnar mustaschen, sippar te och bekämpar imperialismens vargar.

The Order: 1886

Jag kunde till sist inte stå emot att plocka upp The Order: 1886 (7/10). Redan nu har jag tillbringat ansenliga timmar i detta utan att mer än ana slutet närma sig eftersom varenda antikvitet, blomma och häst ska skådas i mun. Kameran har missbrukats hejdlöst. Dessutom behöver jag avkopplingen och tid att läka tummen efter skyffelriddaren. Jag önskar därför Johan en säker färd på de regnbågsspyende plattformarna. Låt inte spökena bita där, det kan betyda ett snabbt slut på ett par av spelets lättförgängligaste pokaler.

Michael kommer att ha ”smashy, smashy fun”

Helgen kommer bestå av (minst) en heldag med nära och kära för att leka runt i Paperbound. Eftersom jag inte kan vara sämst när mina vänner håller i den andra kontrollen har jag tjuvspelat lite, och jag måste säga att jag är positivt överraskad. Recension av spelet kommer inom kort så att ni kan läsa mer utförligt om mina intryck.

Det är våra planer för helgen – vad tänker du spela?

4 kommentarer
  1. Martin Svennberg Martin Svennberg
  2. Thomas Thomas
  3. Macce_1
  4. motz motz

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.