Vad spelar du i helgen [Vecka 19 2014]

Efter en vecka fylld av E3-rykten, policyändringar och efterlängtade lanseringsdatum är det dags att koppla av med en trevlig spelhelg. Kanske har du införskaffat ett nytt spel i veckan som du tänker fördjupa dig i, eller kommer Eurovision-finalen att sno all uppmärksamhet? Jag har en vag aning om att åtminstone jag kommer att luta åt det förstnämnda.

Johan kommer att vara bunden vid flamman

large[1]

 

Min helg kommer att bestå av lika delar svärdsvingande och hockey. På spelfronten är det Bound by Flame och Dark Souls II som gäller och jag är hittills ganska nöjd med Bound by Flame. Det lilla jag har hunnit testa påminde mig tillräckligt mycket om The Witcher för att få mig att återvända och uppleva mer, och det känns som att det kommer att bli sena nätter i helgen. På hockeyfronten är det VM-premiär i helgen och även fall jag hellre hade sett Philadelphia kämpa om Stanley Cup är det bättre än inget.

Jonas slåss på tre olika nivåer

Jag hoppas att hunden är spelbar!

Jag hoppas att hunden är spelbar!

Min helg blir en kombination av skrivande, spelande och film/fotbollstittande. Bound by Flame blir mitt primära spelmål, men jag kommer också att köra hårt med Marvel Puzzle Quest eftersom jag numera tillhör en allians som är i topp 50 på säsong ett (sorry Simon att jag lämnade er!). Sedan kan det också mycket väl bli så att jag hoppar in i JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle eftersom jag verkar vara den enda i redaktionen som gillar fightingspel. Får minsann lära upp dem någon dag om vikten av genren och arkadstickor.

Det är vad vi sysslar med – vad spelar du i helgen?

5 kommentarer
  1. Kristoffer Nyrén Kristoffer Nyrén
  2. motz motz
  3. Quint Quint
  4. Mac_da_man
  5. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.