Vad spelar du i helgen? [Vecka 18 2021]

Trots att tiden verkar stå still i isoleringens- och distanseringens tid, tickar timmar, dagar, veckor och månader på. Nu är vi snart i mitten av maj månad vilket innebär att hälften av 2021 snart ligger bakom oss. I spelvärlden känns det också av i och med att storspel efter storspel släpps. Självklart med en variation av mindre, men ändå fantastiska upplevelser.

I vanlig ordning tänkte vi berätta vad för spel som spelas i våra PlayStation-enheter, men sedan är vi nyfikna på hur du tillbringar helgen.

Martin bollar vidare

Jag har äntligen kunnat bygga ihop min lilla motorcykel!

Jag hann inte riktigt suga ur allt jag behövde för att skapa mig en korrekt uppfattning av Star Wars Pinball VR. Därför tillbringar jag ytterligare några timmar i denna VR-version av flipperspel i en galax långt, långt borta.

Av någon anledning har jag trillat tillbaka i hålet som stavas 7 Days to Die (7/10) och jag misstänker att jag återvänder dit under helgen igen. Zombie-horderna har börjat bli större och mer envetna och jag måste därför fortsätta att utvidga mitt underjordskomplex som jag påbörjade förra helgen.

Jonny röjer upp i ett raserat Tokyo

Tatuerad till förbannelse. Det är inte lätt att vara en demon.

Trots att jag är väldigt sugen på att börja spela det rykande färska Resident Evil Village (som släpps idag) har jag bestämt mig för att avvakta med det. Varför? Jo, delvis för att jag har ett pockande recensionsspel i form av Shin Megami Tensei III: Nocturne på mitt skrivbord, men även för att det vankas en del Dark Souls III (10/10) i helgen.

Efter att ha blivit vidrigt ihjälskjuten av lagkamrater flera matcher i rad på Tom Clancy’s Rainbow Six Siege förra helgen har jag tappat suget lite för att spela det. Ryktet om att det spelet har en av de värsta spelarbaserna i spelvärlden känns allt mer trovärdigt. Men, om suget kommer tillbaka kanske det blir någon match i det med.

Jesper vägrar lämna Atropos

Fladdermössen är en av fienderna jag älskar att hata.

Det var länge sedan jag var så besatt av ett spel som jag är med Returnal (10/10). Jag går hela tiden och tänker på det, vilka vapen och uppgraderingar jag ska leta efter. Sett till trofélistan så tror jag att jag börjar närma mig slutet på berättelsen, men sen väntar en lång resa för att hitta alla hemligheter och nypa platinatrofén. Jag får skynda mig på så att jag blir klar innan Ratchet & Clank: Rift Apart släpps om en månad, då det är det andra stora PlayStation 5-spelet jag är rejält pepp inför.

Jag tror inte att jag kommer att spela något annat under helgen, men om det skulle bli något så kommer det att gå i troféjaktens tecken i form av något Ratalaika- eller Artifex Mundi-spel.

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.