Vad spelar du i helgen? [Vecka 17 2023]

Även april har ett slut, något som gör sig påmint då vi närmar oss dess sista dagar. Trots att det har varit blygsamt med publicerade recensioner den här veckan kan vi försäkra er om att det spelas för fullt bakom kulisserna. En lugn vecka innebär nästan alltid dubbelt nöje veckan efter, så om ni har tur kan ni snappa upp ett och annat smakprov inför den kommande veckan i följande stycken.

Jesper tar fram ljussabeln

Cal är tillbaka äldre, mer erfaren och mer jagad än tidigare.

För att citera Gert Fylking, ”Äntligen!”. Som ett fan av Star Wars, Respawn Entertainment och Soulslikes så känns Star Wars Jedi: Survivor på förhand som en perfekt mix. Jag älskade föregångaren Star Wars Jedi: Fallen Order (7/10) och Respawn har tidigare visat att de kan blanda vass spelmekanik och författa en stark berättelse i en av mina favoritskjutare i form av Titanfall 2 (9/10). Lämpligt nog släpps det under en svensk långhelg och jag hoppas på många fina speltimmar. I väntan på det har jag istället för att påbörja något nytt startat ännu en runda i Elden Ring (10/10) och om jag skulle behöva en paus kan det nog bli några grottor där.

Johan hugger vidare i odöda Los Angeles

Så brukar jag också se ut efter en stund i solen.

Eftersom jag nu har satt punkt för min genomspelning av Mass Effect: Legendary Edition med platina i alla tre spelen är det dags att rikta min fulla uppmärksamhet mot Dead Island 2 istället. Det går dock ganska långsamt framåt eftersom det är så lockande att undersöka varje litet hörn av de detaljerade miljöerna.

Skulle det finnas lite tid över kanske jag börjar snegla lite på att städa upp återstående troféer i Mass Effect: Andromeda (8/10) också. Det är ju det enda spelet jag inte har platina i, och så kan vi ju inte ha det…

Martin tuktar odöda

Jaha, fast i en källare med jobbarkompisarna.

Jag är snart klar med att spela Dead Island 2 för recension. Som Johan skrev ovan, är det oerhört svårt att plöja sig igenom huvuduppdraget eftersom det finns väldigt mycket annat som lockar. Men snart är jag nog där i alla fall.

Jag tänker också ta tag i ytterligare ett recensionsspel i form av Mia and the Dragon Princess. Det var länge sedan jag satte tänderna i ett FMV-spel från Wales Interactive men nu är det äntligen dag igen.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.