Vad spelar du i helgen? [Vecka 17 2022]

Årets 17:e vecka drar snart sin sista suck, men innan dess har vi den obligatoriska valborgshelgen att ta oss igenom. Efter en något torr vecka när det kommer till spelrecensioner har det äntligen börjat trilla in lite intressanta titlar för oss att bita i på redaktionen, något vi givetvis inte tackar nej till.

Martin återvänder till klossarnas rike

Jag vet inte vad detta ska bli, kanske slår jag sönder allt?

Det var väldigt länge sedan jag spelade ett LEGO-spel och därför blir det intressant att utvärdera ett helt nytt upplägg. Spelet som ska spelas är LEGO Builder’s Journey och handlar mer om att lösa pussel med klossar än att slå sönder dem som i tidigare titlar.

Får jag någon tid över, blir det nog att återvända till Dying Light 2: Stay Human (9/10) och utforska mer av den enorma spelytan.

Johan försöker bibehålla mänskligheten

Kallar du det en kniv? Det HÄR är en kniv. Med sladdar och batteri.

Jag har kämpat lite med att finna ett spel som passar på sistone men har nu bestämt mig för att göra en djupdykning i Dying Light 2: Stay Human. Det låg väldigt högt på min önskelista vid årsskiftet men hamnade lite i skymundan när det väl släpptes. Nu känner jag dock att det är dags att ta mig an denna zombiefyllda berättelse i hopp om att kunna överleva de stressfyllda nätterna.

Jesper metaspelar

Ett helt vanligt kontor. Eller?

Jag har redaktionens recensionsexemplar av The Stanley Parable: Ultra Deluxe på mitt bord och det blir helgens fokusspel för mig. Skulle jag behöva variation så är jag en bit in i min första genomspelning av Cyberpunk 2077 (9/10) och kommer att fortsätta där.

Ett av april månads plusspel är ju Slay the Spire som är ett av mina favoritspel genom tiderna och jag har svårt att hålla mig från att köra matcher där också, så det är inte omöjligt att det blir någon omgång där med.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.