Vad spelar du i helgen? [Vecka 17 2014]

Har du proppat spelsamlingen full under påskrean eller har du gått och väntat på lönen för att äntligen plocka upp något nytt till helgen? Om väderleksprognosen levererar blir det kanske ingen optimal spelhelg, men några timmar tänker vi i redaktionen passa på att klämma in ändå.

Martin fortsätter hålla takten

Martin siktar på en ny karriär som japansk robotpopartist i framtiden.

Martin siktar på en ny karriär som japansk robotpopartist i framtiden.

Om ödet vill mig väl och Fedex lyckas hittar hem till mig så spelar jag Hatsune Miku 2 i helgen. Efter att ha njutit till fullo av låtarna i första spelet till Vita och PS3 så känner jag att jag vill expandera utbudet och kanske öka utmaningen en smula.

Jag kommer också att fortsätta att hjälpa Delsin i hans hänsynslösa rensning av D.U.P. agenter i Seattle – snart har jag min nya, skinande platinumtrofé i inFamous Second Son (7/10)! När jag får några lediga minuter tror jag minsann att jag fortsätter min kamp för en demonfri miljö i Demon Gaze (7/10) också.

Simon planterar blommor

Child of Light släpps till PS3 och PS4 nästa vecka.

Child of Light släpps till PS3 och PS4 nästa vecka.

Egentligen tänker jag mest försöka vara ute i solen och kanske plantera en och annan växt på balkongen. Ifall det nu skulle bli sämre väder har jag åtminstone laddat Vitan med det mycket beroendeframkallande spelet Sunflowers. Det kostar bara fem (5!) kronor just nu, och jag kan varm rekommendera det.

Sen sitter jag med ett recensionsexemplar av Ubisofts rollspel Child of Light som släpps nästa vecka, men mer om det så småningom!

Johan kommer att återvända till Drangleic

Jag hinner säkert slå honom innan han slår mig! Kanske...

Jag hinner säkert slå honom innan han slår mig! Kanske…

I helgen kommer jag att göra något så pass oväntat som att påbörja ett nytt varv i Dark Souls 2. Detta kommer att resultera i lite mer material för kommande delar av min pågående Dark Souls 2-guide som ni säkert följer noggrant! Utöver mina fortsatta äventyr i Drangleic kommer det att vara stor fokus på slutspelet i NHL där Philadelphia Flyers har två ytterst viktiga matcher i helgen. En och annan stund i solen ska nog också kunna klämmas in om vädret tillåter.

Det är var vi gör i helgen, men vad spelar du?

4 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. motz motz
  3. Kristoffer Nyrén Krille
  4. Mac_da_man

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.