Vad spelar du i helgen? [Vecka 16 2020]

Denna vecka har visat att inte finns någon brist på aktiviteter för att hjälpa oss med den sociala distanseringen som tiderna kräver. Att döma av de recensioner vi har publicerat under veckans gång finns det nämligen allt från högkvalitativa rollspel som Persona 5 Royal (9/10) och Final Fantasy VII Remake (9/10), till actionfyllda zombieäventyr som Resident Evil 3 (9/10) här för att suga upp våra fritidstimmar.

Det är med andra ord ett ganska högt betygssnitt på spelen som har släppts på sistone, och vi är inte ens halvvägs genom spelåret än. I redaktionen finns det fortfarande full aktivitet, och här kan du läsa om några av våra helgaktiviteter.

Jesper har hjärngympa

Det handlar om att det vita blocket ska gliiiiiida in i måååååååål.

Jag fick recensionsexemplaret av pusselspelet Active Neurons som släpps på PlayStation 4 i slutet av månaden. Det är pusslande i sin renaste form och du kan förvänta dig en recension under nästa vecka.

Förutom detta fortsätter jag min genomspelning av Persona 5 Royal (9/10). Jag har bestämt mig för att spela färdigt det innan jag ger mig på Final Fantasy VII Remake (9/10) även om den skivan redan sitter i min PS4:a och frestar.

Johan har inte fått nog av materia

Det är knappt att det går att skilja originalet från nyversionen.

Efter att ha tillbringat i runda slängar 40 timmar med Final Fantasy VII Remake (9/10) inför min recension som gick upp tidigare i veckan finns det ju bara en sak att göra. Spela mer Final Fantasy VII förstås!

Det kommer dock att handla om originalversionen i detta fall, för att slutföra genomspelningen som jag påbörjade i slutet av förra året. Jag har sakta men säkert tuffat mig igenom spelet, men nu har jag fått ny motivation att faktiskt slutföra projektet.

Martin har ritualer i natten

Som vanligt, är det en dålig idé att nicka taggiga bollar

Som av en händelse råkade min hustru köpa Bloodstained: Ritual of the Night (9/10) och efter att ha sett henne spela dag efter dag, blev även jag sugen. Jag har än så länge bara skrapat på äventyrets yta, men förhoppningsvis kan jag sänka några timmar i denna ljuvliga Castlevania-upplevelse.

Har jag tråkigt, går jag eventuellt tillbaka till Stranded Deep eller försöker köra igenom ytterligare några slut i The Complex (9/10).

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.