Vad spelar du i helgen? [Vecka 16 2015]

Det har varit en spännande vecka på PSbloggen eftersom vi bland annat har kunnat presentera vår nya medarbetare Andréas samt hans första recension i form av Stealth Inc 2: A Game of Clones (8/10). Veckan har även bjudit på ett par intressanta spelsläpp och då tänker jag specifikt på Mortal Kombat X och Titan Souls, varav det sistnämnda hamnade på Antons bord för recension.

Johan leder inkvisitionen

2014-11-10_00044-100529800-orig[1]

Det är dags för det årliga världsmästerskapet i älgridning.

Av diverse skäl hamnade ett av förra årets mer omfattande och välgjorda rollspel Dragon Age: Inquisition (9/10) lite vid sidan under den intensiva avslutningen på förra året, och jag kom inte mer än en handfull timmar in i spelet förrän jag var tvungen att prioritera annat. Nu är det dock dags att damma av spelet och drunkna i sidouppdrag. Bloodborne (10/10) får med andra ord vila lite tills den utlovade patchen som ska reducera laddningstider släpps senare under månaden.

Martin skaffar platinum 71 och utforskar TV-världen

Jag har saknat dig, Teddie! Den här gången ska jag spela klart allt...kanske...

Jag har saknat dig, Teddie! Den här gången ska jag spela klart allt…kanske…

Ni har hört det förut men jag säger det igen; jag ska ta min platinumtrofé i Hatsune Miku: Project Diva F 2nd (9/10) om jag så ska bli galen på köpet! Nu är det inte många huvudgnugg kvar innan jag får den jobbiga trofén ”Accessorizer” och efter den är det nedförsbacke till målet. Jag slås fortfarande av hur fantastiskt bra musiken är, även efter alla dessa timmars spelande.

Min ganska nyinköpta PlayStation TV är laddad med Persona 4 Golden och jag tänker fortsätta min första genomspelning av spelet under helgen (jag vet, ni har hört det förut också). PlayStation TV-konsolen är riktigt bra måste jag säga; den känns snabbare än PlayStation Vita och spelen blir ofta riktigt snygga på min TV också – jag gillar!

Gamla godingar, nya sadistiska spel och mycket gnugga-på-huvudet blir det på redaktionen men vad har du för planer?

3 kommentarer
  1. Macke86
  2. Macce_1
  3. Thomas Thomas

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.