Vad spelar du i helgen? [Vecka 15 2023]

Ännu en helg närmar sig med stormsteg och våren kan nog sägas vara här på allvar. Det har varit en stark start på året när det kommer till spelsläpp, vilket vi självklart gläds åt. På redaktionen har vi i vanlig ordning mycket att göra, något som kanske märks på den strida ström av recensioner vi har klämt ur oss på sistone.

I dagarna blickar vi framåt mot fler vårtecken medan vi gottar oss med följande spel.

Jesper besöker Mars

Jag har inga recensionsprojekt just nu utan betar av min sorterade skämshög i väntan på Star Wars Jedi: Survivor som släpps om ett par veckor. Det som ligger överst på högen är Deliver Us Mars som också var PSbloggens mest efterlängtade spel 2023 på årslistan. Jag spelade föregångaren Deliver Us the Moon (8/10) efter lanseringen av PlayStation Plus Extra och föll pladask för det. Förutom spelande blir det också ett besök i den kungliga huvudstaden för att gå på musikal.

Jonny spelar på rutnät

Är det bara jag eller luktar det lik?

Efter att ha betat av ett gäng recensionsspel den senaste tiden har jag bara ett kvar, Redemption Reapers. Tanken är att jag ska runda av det i helgen och möjligtvis hinna klämma in lite annat smått och gott.

Bland annat har jag lite dåligt samvete för att jag inte riktigt kom igång med några ordentliga turneringar i Blood Bowl 3 (7/10) efter att jag recenserade det. Jag skyller delvis det på att de flesta av mina favoritlag inte har släppts än, men kanske blir det ändå en match eller två i helgen trots allt.

Martin återvänder till Japan

Genom vackra skogar ska jag tuffa på!

Jag har länge suktat efter en ny simulator att sätta tänderna i. Och när Japanese Rail Sim: Journey to Kyoto fick nedsatt pris i rean, kunde jag inte motstå frestelsen.

Helgen kommer därför att bestå i lugna tågturer genom det underbart vackra Kyoto. Jag ska göra mitt allra yttersta att vara punktlig då det är extremt viktigt i japansk tågtradition. Inte en minut sen eller en minut för tidigt. Bara i tid!

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.