Vad spelar du i helgen? [Vecka 14 2019]

Nu är helgen här igen och även om påsken infaller senare i år, känns det som att den är alldeles runt hörnet. Men några veckor till får vi stå ut innan vi kan lata oss i ledighet.

Och det verkar också som att våren försiktigt kikar fram nu och bjuder på härliga dagar, även om det svenska vädret för tillfället inte tillåter njutning i tunna kläder. Vi passar därför på att tillbringa helgen med att spela, eller hur?

Jesper försöker överleva efter katastrofen

Djuren ger både mat och viktiga förnödenheter för gruppens överlevnad.

Jag spelar för närvarande två recensionsspel, Vaporum och Zanki Zero: Last Beginning. Det förstnämnda är en grottkrypare i steampunk-miljö som anammar västskolan och känns väldigt inspirerad av genreklassiker som Eye of the Beholder och Dungeon Master.

Zanki Zero innehåller även det grottkryparelement, men här från den japanska skolan och det blandas med inslag av visuella romaner och överlevnadselement. Det är teamet bakom Danganronpa-serien som utvecklat detta och jag hoppas på flera vändningar och överraskningar i berättelsen.

Skulle jag känna att det mot förmodan blir lite tid över kommer den att tillägnas Sekiro: Shadows Die Twice (10/10) eller platinajakten i form av Gem Smashers eller Conan Exiles.

Martin återvänder till gränslandet

Pandora är riktigt vackert i ännu högre upplösning

Det var väldigt, väldigt länge sedan jag satte foten på planeten Pandora, åtminstone i förstapersonsperspektiv. Därför ska det bli trevligt att ta sig an recensionsexemplaret av Borderlands: Game of the Year Edition, vilket jag tänker tillbringa större delen av helgen med.

Om det mot förmodan skulle bli lite tid över, vacklar jag mellan att skjuta robotar i Generation Zero, eller att få stryk av min son i Dark Souls III (10/10).

Vilka spel trotsar du vårvädret med?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.