Vad spelar du i helgen? [Vecka 14 2018]

Jaha, då börjar påsklovet lida mot sitt slut och i och med det, även eventuell fritid som förmodligen tillbringats i PlayStation-världen eller möjligtvis med aktiviteter utomhus. Jag hoppas att ni har hunnit med allt som ni önskat under denna tid, oavsett om det inbringat en ny platinatrofé, värdefull tid med familjen eller bara några dagars vila.

Nu är det dock dags att avnjuta helgen igen och självklart har vi på bloggen en hel del speltid inplanerat. De nya spelsläppen denna vecka har ju inneburit en hel del nytt och intressant, och vi misstänker att det har fyllts på lite i de redan välfyllda skämshögarna med spel.

Martin försöker att överleva till våren

Hmmmm...är inte det där flygplanet från "Lost"?

Hmmmm…är inte det där flygplanet från ”Lost”?

Jag fick äran att recensera Impact Winter, vilket är ett ganska tufft spel om jag ska lita på vad som skrivits om det. Spelet är en slags överlevnadssimulator där jag, tillsammans med andra överlevande, måste klara av det tuffa livet i en snötäckt värld tills räddningen anländer. Jag misstänker att titeln kommer innebära en hel del försök innan jag kommer någon vart.

Övrig speltid kommer att tillbringas i antingen Ni No Kuni II: Revenant Kingdom (9/10) eller mästerverket Burnout Paradise Remastered (10/10). Eventuellt hoppar jag och sonen in i Dying Light eller The Elder Scrolls Online igen och betar av några uppdrag.

Jesper hittar en väg ut

Gårdsrastning på fängelset

Det har äntligen blivit dags att spela det svenskutvecklade samarbetsspelet A Way Out. En kompis kommer över och vi har planerat att spela igenom det på en sittning med hjälp av kebab, drinkar och snacks. Recension kan väntas efter helgen.

Det andra recensionsspelet jag har är VR-skjutaren Time Carnage. På papperet låter det galet roligt med tidsresor fyllda med dinosaurier, robotar och zombier. Min recension kommer att avslöja om spelet är lika roligt som det låter.

Jerry jagar platina i Hope County

Nattvarden erbjuder vin i en platinablå bägare.

Även om jag är färdig med kampanjen i Far Cry 5 (9/10) så vill jag inte lägga ned spelet än. I skrivande stund har jag tre troféer i Arcade Mode kvar tills platinan dyker upp i bild, och detta ska bli mitt huvudmål i helgen.

Min fru har börjat spela Ni No Kuni II: Revenant Kingdom och är ungefär tio timmar långt i äventyret. Jag har haft fullt upp i Montanas landsbygd på sistone, men börjar känna mig redo att påbörja Evans väg till att bli kung i helgen.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Niklas Storm

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.