Vad spelar du i helgen? [Vecka 13 2022]

Första kvartalet på spelåret 2022 har nu avslutats, och jösses vilken rivstart vi har haft hittills. Det är tveksamt om april kommer att följa upp denna kavalkad av godsaker, men det är samtidigt lite orimligt att förvänta sig så hög standard året runt.

Vad vi däremot kan förvänta oss är en spelhelg som är precis runt hörnet, och vi vill förstås veta vad du sysselsätter dig med de kommande dagarna. Vi sätter bollen i rullning med vad som pågår i redaktionen!

Jonny fantiserar om drakar och vilda västern

”Nat 20”? Är det när jag gör ett headshot?

För tillfället har jag två recensionsspel som pockar på min uppmärksamhet. Tiny Tina’s Wonderlands och Weird West. Jag börjar närma mig slutet på det förstnämnda men fascineras fortfarande över dess intressanta tolkning av rollspelskultur.

Dungeons & Dragons har likt andra kulturyttringar växt oerhört under pandemin, så att se det vävas ihop med ett actionspel kan nog få de flesta att höja på ögonbrynen. Hur mycket jag höjer dem får ni veta i recensionen som jag beräknar ska vara klar i början av nästa vecka.

Martin fortsätter att peka finger i Tokyo

Duktig vovve, här har du lite mat!

Ghostwire: Tokyo är det enda jag kommer att spela i helgen. Jag kan liksom inte få nog av att klappa hundar i Shibuya, handla förnödenheter av katter och att skjuta elaka spöken med mina fingertoppar. Det finns så mycket att upptäcka i det Tokyo som porträtteras i detta spel. Allt ifrån förlorade själar till intressanta sidouppdrag och därför längtar jag redan till nästa spelsession!

Jesper reser västerut

Stora maskiner med små svagheter är ett recept för tuffa strider.

Efter att ha tagit den efterlängtade platinatrofén i Elden Ring (10/10) tar jag en paus där även om jag kommer att vilja testa en trollkarl där i framtiden. Jag har en tämligen angenäm skämshög och lotten föll på Horizon: Forbidden West (9/10). Det är en fröjd att få återstifta bekantskap med Aloy och den färgglada världen som trots dystopiska inslag ändå andas hopp.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.