Vad spelar du i helgen? [Vecka 13 2020]

Många av oss runt om i landet sitter hemma och jobbar eller studerar, något som är en utmaning i sig. Det hemska viruset Covid-19 har tagit vår trygghet och vänt upp och ned på den.

Som PlayStation-fantaster har vi såklart mindre problem med det faktum att vi behöver sitta inomhus, inlåsta. Många välkomnar säkert möjligheten att vara hemma och låsa upp några extra timmars spelande. Vi tänkte dela med oss av våra karantänplaner och dela med oss av vad vi tänkte spela i helgen.

Martin överlever på olika plattformar

Jag, en ö och några palmer. Perfekt för överlevnad!

Stranded Deep var ett spel som skulle släppts till PlayStation-konsoler ungefär nu. Jag har längtat så mycket efter denna överlevnadstitel att jag inte längre kan bärga mig.

På min iMac snurrar därför detta överlevnadsspel konstant nu för tiden. Att vara strandsatt på en öde ö tilltalar mig mer än lovligt och därför tillbringar jag min tid med detta verk. Om jag får lust, kanske jag dyker in i 7 Days to Die (7/10) återigen. Det handlar ju ändå om överlevnad just nu!

Jesper slåss med kulor

Är det kondensatorer eller flipperbumprar?

På mitt bord befinner sig Creature in the Well med avsikt att recensera det. Det är något så ovanligt som en grottkrypare med flipperinslag. Inom kort får ni veta mer om robotingenjören och varselsen i brunnen.

Vid sidan om fortsätter min troféjakt fortsätter att städa spel som jag redan har i mitt bibliotek. Jag har sista avsnittet i Tales From the Borderlands kvar och tycker att det är riktigt bra. Bitvis påminner det mig till och med om Liftarens Guide Till Galaxen.

Jonny fördömer demoner och spelar kort

En ny förmåga gör entré i Slay the Spire

I veckan som varit har tusentals demoner fått smaka på stryk när jag har spelat Doom Eternal. Många står dock på kö när jag för en gångs skull ska plocka lite troféer, så kampen fortsätter troligtvis under helgen.

Nyligen kom även en expansion till Slay the Spire med en sprillans ny karaktär i form av the watcher, en kvinnlig munk med ett intressant system av förmågor. Detta tackar jag givetvis inte nej till, så några timmar lär förflyta även här.

Vad spelar du för att överleva helgen?

2 kommentarer
  1. Marcus
  2. Niklas Storm

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.