Vad spelar du i helgen? [Vecka 13 2019]

Hej då måndag, hejsan fredag! Nu är vi här igen i slutet av veckan och har hela helgen framför oss att frossa i PlayStation-spel. Med tanke på att det kommer lite nya PlayStation Plus-spel redan nästa vecka, kan det ju vara läge att beta av några spel och göra mer plats på hårddisken?

Här delar vi med oss av våra planer för helgen. Kommentera gärna vad du spelar, det är alltid lika intressant att läsa!

Martin jagar robotar i Sverige

Och jag som tänkte att jag skulle måla om sommarstugan…

Jag har fått äran att recensera Avalanche Studios nya spel Generation Zero, som utspelar sig i ett alternativt Sverige under slutet av 80-talet. Det lilla jag hittills har spelat känns riktigt gemytligt, åtminstone när det kommer till miljöerna. Robotorna som patrullerar skogar och vägar är jag dock inte lika van vid…

Kim fortsätter tassa vidare i ninjans fotspår

Då 2019 är året jag vill ha Ying och Yang-balans på min backlogg har jag metodiskt betat av mina spelköp. Inget nytt spel får köpas eller påbörjas utan att jag först avslutar något av de (bra) spel jag redan investerat pengar eller speltid i.

Detta kräver passande nog ninja-disciplin.
Under nästan en vecka har jag därför bara sneglat på min Collectors Edition av Sekiro. Då jag nyligen avslutat två spel i Mars har jag äntligen låst upp rätten att tassa runt i skuggorna igen. Jag känner mig också tokigt väl förberedd och uppvärmd efter mina ninjabravader i The Messenger!

Jesper släpper ut ånga

Fängelsehålorna är utbytta mot ett teknologiskt torn, men upplevelsen känns ändå ganska lika.

Jag fortsätter givetvis min recensionsresa genom ett alternativt 1500-talsjapan med den enarmade ninjan och Sekiro: Shadows Die Twice blir fokusspelet under helgen.

Jag har dessutom fått i uppdrag att recensera grottkryparen Vaporum som utlovar steampunk i ett traditionellt rutnät. Efter de första trevande stegen känns det väldigt inspirerat av klassikern Dungeon Master som jag spelade till leda. Recension kan väntas inom kort.

Förutom konsolspelande tänker jag också besöka serietidningsmässan Uppsala Comix på söndag för att lyssna på några intressanta föredrag och få några serieböcker signerade.


Men nu till frågan: vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.