Vad spelar du i helgen? [Vecka 12 2021]

Veckan är nu avslutad, och vi börjar även närma oss ny månad med stormsteg. Mars har ju inte varit den sedvanligt fullsmockade lanseringsmånaden i år av förklarliga skäl, men i gengäld har ju fler mindre lanseringar fått utrymme att hävda sig under början av året.

Innan vi tar helg behöver vi dock bocka av våra traditionsenliga punkter där vi först erbjuder att litet axplock av vad som sker i redaktionen, följt av vad våra kära läsare sysselsätter sig med.

Johan vrickar hjärnan

Phi gör alltid sitt bästa för att lyfta stämningen.

Efter att ha betat av två stycken Final Fantasy-spel på raken kände jag att det behövdes en liten paus från serien innan jag fortsätter på detta projekt. Lotten har fallit på Virtue’s Last Reward, som jag visserligen har spelat en gång för en massa år sedan, men som är hundra procent värt att uppleva igen. Jag upptäcker även att den skruvade berättelsen i denna visuella roman är precis lika förbluffande under andra varvet.

Jesper jagar troféer

Pusselspelet Ultra Hat Dimension ligger högt på troféskämshögen.

Jag är för tillfället mellan recensionsprojekt och roar mig med att hålla igång troféjakten. Det blir nog en del småspel från Ratalaika eller Artifex Mundi, men jag nöter också i Persona 5 Strikers (9/10) för att få trofén där alla bond-färdigheter ska maxas. Det är lite själadödande att köra samma boss om och om igen som tyvärr är det mest effektiva sättet att få ihop erfarenhetspoängen som behövs så jag portionerar ut det mellan annat spelande. Men skam den som ger sig! Om sisådär 12-15 timmar har jag nog den där platinan.

Martin återvänder till bunkerlivet

Mitt hem är min bunker

Jag fick glädjande nog uppdraget att recensera Paradise Lost; ett berättelsedrivet äventyrsspel som utspelar sig i ett alternativt, postapokalyptiskt Europa. Det utlovas stillhet, bunkerliv och mängder av saker att utforska. Det låter rätt och slätt som ett utmärkt spel för mig.

Om jag får någon tid över till annat spelande, blir det nog till att återvända till Pistol Whip, eftersom träningsvärken i lårmusklerna från förra sessionen äntligen har försvunnit.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.