Vad spelar du i helgen? [Vecka 12 2018]

Jag har sagt det många gånger förut och jag säger det igen. Jösses, det är redan helg igen! Idag kan vi äntligen ta del av de efterlängtade spelen A Way Out och självklart också Ni No Kuni II: Revenant Kingdom (9/10). Krille blev helt förlorad i det fantastiska äventyret från Level 5, och själv har jag fallit offer för peppen och förbokat den alldeles för dyra ”King’s Edition”.

Givetvis har det funnits spelsläpp att njuta för alla olika smaklökar. Happy Drummer ger dig möjlighet att trumma loss i PlayStation VR, Ark Park ger dig möjlighet att besöka dinosaurierna från Ark: Survival Evolved och vi får inte glömma A.O.T. 2 vilket är uppföljaren till A.O.T. Wings of Freedom (8/10). Sedan är det säkert så att en del av er fortfarande susar fram på gatorna i Paradise City.

Martin njuter av två drömspel

I helgen blir allt detta mitt, åtminstone en del till att börja med

I helgen blir allt detta mitt, åtminstone en del till att börja med

Helgen kommer att ägnas åt en del födelsedagsfirande och denna gång är det dags att fira min hustru som blivit ett år visare. Återstående tid kommer bestå i att jaga hastighetsrekord på gatorna i Paradise City. Jag kommer även att umgås med mina online-vänner och köra Freeburn-utmaningar i Burnout Paradise Remastered (10/10).

Jag har precis packat upp den fantastiskt innehållsrika King’s Edition-lådan till Ni No Kuni II: Revenant Kingdom (9/10) och förutom att beundra alla vackra samlarföremål, tänker jag också handlöst kasta mig in i de nya äventyr som väntar.

Jerry lagar generatorer och flyr från mördare

Motorsåg i full gång. Detta kommer att sluta illa.

Jag har fastnat för Dead by Daylight och när jag börjar låsa upp nya egenskaper åt överlevare respektive mördare, växer spelet ännu mer. Denna helg ska jag stiga flera nivåer med Michael Myers och lära mig The Hillbillys förmågor med motorsågen.

Jag ska också spela som Brigitte för första gången i Overwatch (8/10) och avancera vidare i Ratchet & Clank (9/10).

Jesper fortsätter lönnmorden

Pixelgrafiken till trots är jag otroligt nyfiken på Undertale

Det blir fortsatt fokus på Assassin’s Creed Rogue Remastered och jag hoppas spela färdigt det och ha en recension redo under nästa vecka.

På den bärbara sidan tänkte jag köpa det kritikerrosade Undertale för PlayStation Vita på påskrean som drog igång i veckan.

Men nu är vi nyfikna, vad spelar du i helgen?

4 kommentarer
  1. Kristoffer Nyrén Krille
  2. Quint Quint
    • Martin Svennberg Martin Svennberg
      • Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.