Vad spelar du i helgen? [Vecka 12 2015]

Ännu en arbetsvecka är avverkad och det betyder att många kan avnjuta veckans nya spelsläpp eller kanske något trevligt ur skämshögen. Veckans flaggskepp Battlefield Hardline är säkert ett spel som ett flertal kommer att tillbringa ett antal timmar med, men om du hellre vill koppla av och se andra spela bra spel kan du ju istället titta på God of War-eventet som kommer att visas på Twitch under kvällen.

Johan leker tjuv och/eller polis

2555472-battlefield+hardline+8+wm[1]

Alla kriminella hyllar de praktiska linbanorna som installerades mitt i staden.

Battlefield Hardline kommer sannolikt att vara det huvudsakliga spelet som gäller för mig denna helg. Kampanjen är avklarad, men innan recensionen är redo att skrivas behöver jag köra lite mer i flerspelarläget. Jag hade hoppats på att redaktionen skulle få in Bloodborne innan helgen, men det är nog för det bästa att jag inte fick tag i på det. Annars hade sannolikt inte min recension av Battlefield Hardline blivit klar på ett bra tag.

Jag kommer även att kika på Final Fantasy XV: Episode Duscae, som är demoversionen som paketeras med Final Fantasy Type-0 som släpptes denna vecka. Mina intryck av demon kommer du att kunna läsa nästa vecka!

Om du känner för att dela onlineupplevelsen i Battlefield tillsammans med mig får du gärna lägga till Khaidu på din vänlista.

Martin kör två eller tre JRPG samtidigt (igen)

Här står jag och ska rädda universum igen. Blir jag god eller ond?

Här står jag och ska rädda universum igen. Blir jag god eller ond?

Det var länge sedan jag startade upp min PlayStation 3 för att spela ett rollspel. Nu är det dock dags igen och den här gången handlar det om The Awakened Fate Ultimatum som jag spelar för recension. För ovanlighetens skull har min karaktär inte drabbats av minnesförlust utan blir istället mördad precis i början. Grottutforskningen ser verkligen intressant ut och striderna har ett annorlunda koncept som blandar realtid med strategi.

På min PlayStation 4 har jag under veckan börjat köra Toukiden Kiwami som jag också ska recensera. Jag får ännu inte säga så mycket om spelet, men det är inte svårt att se att Monster Hunter-serien har varit en tydlig inspirationskälla.

Criminal Girls: Invite Only fortsätter att leverera och jag tänkte tillbringa några timmar med det när jag inte slögnuggar vocaloider eller spelar spelen ovan.

Det är våra planer för helgen – vad ska du spela?

3 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. motz motz
  3. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.