Vad spelar du i helgen? [Vecka 10 2022]

Arbetsveckan närmar sig sitt slut och helgen närmar sig med stormsteg. I veckan som varit har vi bland annat fått läsa om Shadow Warrior 3 (8/10), men även fått se Elden Ring (10/10) belönas med årets tredje tiopoängare här på bloggen. Att spelåret har börjat med en rejäl rivstart är ett faktum och vi har många fler lovande titlar som väntar runt hörnet.

På redaktionen är varje helg en spelhelg, och det här är vad vi har i kikaren den här gången.

Johan nöter vidare i Lands Between

Det är visserligen trevlig att vinka till sina vänner, men i vissa fall känns det lite riskabelt.

Det är väl ingen större överraskning att Elden Ring ligger högt på priolistan även denna helg. Jag börjar närma mig 60 timmar i denna ogästvänliga, men otroligt fängslande värld, och det känns som att jag skulle kunna lägga nästan lika mycket tid till innan jag är klar med denna resa. Trots detta känns det inte som onödigt fluff, vilket är en imponerande bedrift.

Jonny seglar till mystiska öar

”Vi går över daggstänkta berg fallera!”

Mitt fokus för helgen kommer huvudsakligen att ligga på äventyrsspelet Curious Expedition 2 som trots sitt ganska blygsamma namn bjuder på mycket mer än bara nyfikenhet. Tänk dig en mix av Heroes of Might & Magic III, valfritt rogue-lite och seriealbumen om Tintin så är du hyfsat nära. En recension av äventyret dyker upp på bloggen så småningom.

Fredrik svär över förlorade själar

Jag och Torrent har utforskat nästan alla landmassor i Elden Ring.

Eller ja, runor. Det är svårt att ändra så invand terminologi. Jag envisas fortfarande med att kalla ’graces’ för ’bonfires’. Trots att jag råkade ut för ett rejält missöde tidigare i veckan (min sparfil vägrade ladda, spelet menade på att jag inte sparat korrekt), så kunde jag inte släppa Elden Ring. Ny karaktär startades, och jag är redan ikapp och har till och med kommit längre än vad min förra karaktär hade. Jag börjar ana att slutet snart är i sikte. Utöver det så har jag ett hemligt recensionsspel på gång, som vi hoppas kunna publicera en text om innan det släpps snart.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.