Vad spelar du i helgen? [Vecka 10 2018]

Även om våren inte riktigt är på gång ännu i vårt land, är det uppenbart att spelåret 2018 definitivt har gått ur sitt ide. Med en rasande takt släpps det ena intressanta spelet efter det andra och personligen har jag haft fullt upp med att beta av recensionsspel på sistone.

Dock väntar de stora, efterlängtade titlarna fortfarande en bit bort på horisonten. Det är bara några dagar kvar tills Ni No Kuni II: Revenant Kingdom och Burnout Paradise Remastered släpps. De båda titlarna kommer med enkelhet hålla mig upptagen i ett hundratal timmar, och det är bara två titlar. Sedan kommer ju Far Cry 5, Golem och A Way Out denna månad också!

Nåja, vi har några dagar på oss att pusta ut och försöka glömma spelångesten. Det är dags för helg!

Martin leker pang-pang och skvätter grus

Det är ju inte Burnout Paradise precis, men det får duga så länge

Det är ju inte Burnout Paradise precis, men det får duga så länge

På schemat denna helg har jag både Gravel och Bravo Team vilka jag ska spela så mycket som möjligt för att kunna skriva recensioner under veckan som kommer. Det sistnämnda spelet avnjutes tydligen bäst med en PlayStation VR Aim Controller, och därför har jag fått möjlighet att testa den samtidigt.

Jag betvivlar att jag får tid över till något annat men skulle det ändå dyka upp en lucka, fyller jag nog den med en visuell novell. Jag har ännu inte hunnit ta mig igenom alla berättelser i Hakuoki: Edo Blossoms (8/10) och därför blir det eventuellt några stunder i Edo-erans Japan också.

Jerry återvänder till Camp Crystal Lake

Leende glödgula ögon!

Det nalkas dubbla erfarenhetspoäng i Friday the 13th: The Game (8/10) nu i helgen, något som jag inte tänker missa. Förhoppningsvis kan jag hitta några kassettband ute i Crystal Lakes mörka skogar, såvida inte Jason kastar en yxa i mitt huvud först.

Eftersom det är ett av månadens gratis PlayStation Plus-spel, så passade jag på att ladda ner Ratchet & Clank (9/10). Jag har inte spelat något av de föregående titlarna med denna duo tidigare, så detta var ett bra tillfälle och fortsättning följer i helgen.

Jesper påminns att repetition är kunskapens moder

Mörka makter, blod och en spöklik stad sätter tonen för detta actionrollspel på den lite mörkare sidan

Nu när Bloodborne (10/10) är det andra gratisspelet på PlayStation Plus har jag inte längre några ursäkter utan måste väl ge det en chans. Senast jag spelade något från From Software var 2010 och Demon’s Souls på PlayStation 3. Då matade jag ut skivan i ilska och sa aldrig mer till mig själv. Jag har redan testat lite grand och ser iallafall glimtar av tjusningen även om jag fortfarande rullar med ögonen över att behöva bekämpa samma fiender för tjugonde gången.

Tillsammans med familjen fortsätter genomspelningen av Dark Arcana: The Carnival som påbörjades förra helgen.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.