Vad spelar du i helgen? [Vecka 10 2014]

Ännu en arbetsvecka ligger bakom oss. Dags att slänga upp fötterna på soffbordet, äta lite god mat och spela någonting. Det är inte så fasligt många nya spel som kommit den här veckan, men South Park – The Stick of Truth har i viss nedklippt form anlänt till våra breddgrader. Fungerar deras humor i spelformat? Jag är mycket nyfiken, men kommer inte hinna spela det än på ett tag.

Fredrik komponerar symfonier

Efter att ha svurit åt och ibland hänförts av Castlevania: Lords of Shadow 2 så byter jag tempo lite – till något med lite mer pastellfärger och mysighet. Mindre blod, död och vampyrer, helt enkelt. Härnäst på schemat står nämligen nyutgåvorna av Tales of Symphonia och Tales of Symphonia: Dawn of the New World som nyligen kommit i en fin-fin samling till PlayStation 3. Och så räknar jag såklart ned dagarna till Dark Souls II släpps. 7 dagar kvar nu. Spänningen är olidlig.

Johan utforskar sin kleptomani

Denna helg har jag tänkt hänga lite i skuggor och studera AI-mönster. Jag ska med andra ord spela Thief till PlayStation 4. Denna nya del i Garretts saga har fått lite blandat mottagande när recensionerna började dyka upp och jag är därför intresserad av att se hur spelet tilltalar mig. Min recension kan ni se fram någon gång under nästa vecka.

Utöver detta kan det nog bli lite Army of Two: The Devil’s Cartel, ännu ett spel som möttes med lite ljummen respons. Jag och en god vän påbörjade spelet för ett tag sedan och fann att det är ett underhållande spel med delad skärm, något som är en bristvara nuförtiden. Det har definitivt ingen djup berättelse att fastna i och mekaniskt finns det lite kvar att önska, men det finns mycket som sprängs när man skjuter på det. Ibland räcker det.

Det är vad vi tänkt göra, men vad ska du spela i helgen?

6 kommentarer
  1. Mac_da_man
    • Kristoffer Nyrén Kristoffer Nyrén
  2. Macke86
  3. madeyemaz
  4. Quint Quint
  5. Kristoffer Nyrén Kristoffer Nyrén

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.