Vad spelade du i helgen? [Vecka 18 2014]

Det var inte lätt att se skärmen i helgen! Fast istället för att mörklägga lägenheten passade jag på att vara ute istället. Inget jag ångrade, men visst blev det en och annan speltimme redaktionsmedlemmarna emellan ändå.

Martin har gjort elaka val

Martin har plockat fram sin elakaste sida i den andra omspelningen av inFamous Second Son.

Martin har plockat fram sin elakaste sida i den andra omspelningen av inFamous Second Son.

Tack vare problem med stadsnätet bjöds min familj glädjen att uppleva fritid som på tidiga nittiotalet – helt utan Internet med andra ord. Som tur är så kräver ju våra konsoler inte konstant uppkoppling så jag kunde sätta mig ned och klara av inFamous Second Son igen. Den här gången gjorde jag alla de elaka valen och jag måste säga att slutet var en smula motbjudande.

Jag hann även med att provsmaka lite musik  i Hatsune Miku: Project Diva F 2nd och jag kan berätta att spelet har utvecklats i helt rätt riktning. Lika bra låtar, fler utmaningar och ganska mycket svårare – jag gillar det skarpt!
Tragglade vidare i god takt i Demon Gaze också och kunde efter några rejäla bakläxor nå en hyfsad framgång bland monstrena i slottet Grimodar.

Simon var sällskap

Lämna inte Thomas ensam vad du än gör!

Lämna inte Thomas ensam vad du än gör!

Mina speltimmar i helgen lades nästan oavkortat på Vitan och mästerliga Thomas Was Alone. Det kostar bara en tjuga på PSN just nu och jag kan inte nog uppmuntra dig att öppna plånboken i det här fallet. Det är få spel som kan bjuda på fler känslor per krona, och Thomas vilsna resa är utan tvekan det spel med mest kärlek per pixel.

Sedan har jag fortsatt mitt äventyr i Child of Light, recensionen publiceras vid 19.00 i kväll!

Johan har agerat hemlig bläckfisk

Ingen misstänker ett dugg!

Ingen misstänker ett dugg!

Trots det vackra vädret i helgen har det funnits tid att klämma in några speltimmar också. Huvudsakligen har det varit Dark Souls 2 på menyn där jag har påbörjat en ny karaktär som du kommer att se mer av på bloggen inom kort. Jag har även spelat en del av det charmiga och minst sagt galna Octodad: Dadliest Catch. En recension av detta intressanta verk kommer också att dyka upp på sajten när jag har slutfört spelet.

Slutligen har jag spelat NBA 2k14 och har överraskande nog fastnat för det. Jag brukar inte gilla basket och har absolut ingen chans när jag spelar mot datorstyrda motspelare, men när jag spelade mot en god vän blev det genast roligare och det uppstod en del täta och intensiva matcher.

Det är vad vi gjort i helgen – men vad har du spelat? 

3 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. motz motz
  3. Ina

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.