Vad spelar du i helgen? [Vecka 15 2015]

Den intensiva spelvåren tuffar på i högt tempo och nu när helgen är här ges förhoppningsvis lite extra tid att avnjuta alla nya, trevliga titlar. Bara denna vecka fick vi ta del av Bastion och Stealth Inc 2: A Game of Clones, och Sonys stora indiesatsning denna vår fortsätter ytterligare ett par veckor med Titan Souls nästa vecka och Shovel Knight veckan efter det.

Sedan dröjer det inte länge innan vi är framme i maj månad och får gräva ner oss i det hett efterlängtade The Witcher 3: Wild Hunt. Det gäller med andra ord att städa undan i spelhögen så fort som möjligt.

Johan spelar en vacker samling

16284620533_bf679176b8_z[1]

Få saker är lika tillfredsställande som att se siffror poppa ut ur fiender när man skjuter dem.

Min plan för helgen kommer att innefatta en hel del Borderlands: The Handsome Collection, som jag hoppas kunna få ihop en recension av till nästa vecka. Det är en samling som verkligen inte snålar med innehållet och spelmässigt känns det som ett rejält snäpp upp jämfört med PS3-versionen, nästan bara tack vare den högre bildfrekvensen. Styrningen och skjutandet känns helt enkelt betydligt mer naturligt när spelet flyter på bättre.

Jag planerar även att klämma in lite tid i Bloodborne (10/10) där jag ska ge mig på en andra genomspelning för att utforska de kopiösa mängder innehåll som jag tydligen hade missat när jag spelade det för recension. En handfull bossar har inte fått stryk av mig, och det är dags att ändra på detta.

Martin upptäcker en ny klassiker på PlayStation 4

Jag kan inte bestämma mig vilket vapen jag gillar bäst! Nä det får bli hammaren!

Jag kan inte bestämma mig vilket vapen jag gillar bäst! Nä det får bli hammaren!

Visst hade jag en Xbox 360 på den tiden det begav sig men av någon anledning samlade den bara damm. Jag fick därför aldrig möjlighet att upptäcka det smått fantastiska Bastion som jag nu spelar för fullt och har fått nöjet att recensera. Jag har kommit några timmar in i spelet och njuter för fullt av musik, spelglädje och den störtsköna berättarrösten.

Jag råkade köpa en PlayStation TV innan jag for iväg på semester och den har legat ouppackad tills nu. Det är med andra ord dags att prova lite japanska rollspel på stora skärmen och först ut blir nog faktiskt Persona 4 Golden vilket jag ännu inte kört klart.

Nu undrar vi i vanlig ordning vad våra kära läsare har tänkt att spela i helgen?

4 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Thomas Thomas
  3. Macce_1
  4. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.