Vad spelade du i helgen? [Vecka 20 2014]

En ny vecka är här och det trevliga vårvädret vi tidigare hade är som bortblåst och ersatts av regn och rusk. Detta har visserligen inneburit gott om tid för spel, vilket är svårt att klaga på. Vi sammanfattar helgens allehanda äventyr och händelser!

Johan kämpade mot flamman

Det här kommer att gå hur enkelt som helst.

Det här kommer att gå hur enkelt som helst.

Jag hade höga ambitioner när jag körde igång med Bound by Flame. Bland annat tänkte jag mig att jag skulle köra igenom spelet på svåraste nivån, något som spelet inte alls höll med om. Jag är inte direkt ovan vid rollspel med oförlåtande förutsättningar men spelets kantiga stridssystem underlättade inte situationen. När jag sänkte svårighetsgraden ett snäpp gick det lite bättre men det finns fortfarande sekvenser som hänger mer på tur än skicklighet, vilket är en aning frustrerande. Bound by Flame är ett spel jag vill tycka om men det vill inte riktigt tillåta mig att tycka om det.

Jonas tog en ny platinatrofé

Är jag ensam som tänker på dockfilmen Team America?

Är jag ensam som tänker på dockfilmen Team America?

Precis som brukligt ägnades större delen av helgen åt något som inte hade planerats in. Jag startade upp och fortsatte helt enkelt med en äldre sparfil i Captain America: Super Soldier. Ungefär en tredjedel var redan avklarat och eftersom det är ett licensspel krävdes det inte allt för mycket tid innan allt var fullbordat både spel- och trofémässigt.

Sedan hann jag också med att ha en timmes session med JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle innan spelet frammanade min första ragequit (ett slags raseriutbrott som slutar med att jag stänger av konsolen utan att trycka på paus eller spara) sedan Battlefield 4. Det här kommer att bli en mycket intressant upplevelse, vars intryck landar under nästa vecka.

Vad spelade du under helgen?

2 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. motz motz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.