Sony sammanställer årets spelsläpp

Det är ingen hemlighet att 2015 är ett år som kommer att bjuda på väldigt många trevliga spel, men om nu någon fortfarande tvivlar på detta faktum har Sony beslutat sig för att visa hur pass stort hålet i din plånbok kommer att bli. På den officiella PlayStation-bloggen har de sammanställt en lista med alla spel som hittills har släppts i år, samt allt du har att se fram emot om du äger en av de tre PlayStation-plattformarna.

De flesta av titlarna saknar förstås ett spikat släppdatum, men det är inte ovanligt när det gäller spelutveckling med tanke på att tidsramar snabbt kan förskjutas om projektet stöter på komplikationer. Det såg vi med all önskvärd tydlighet förra året när många av höstspelen sköts upp till första halvan av 2015 istället. Det kan därför vara värt att hålla i åtanke att samma sak kan, och förmodligen kommer att hända med en del av årets spel också.

Av de spel som fortfarande saknar datum rankar jag bland annat Shovel Knight, Darkest Dungeon och Day of the Tentacle Remastered väldigt högt, men det är bara en bråkdel av de verk jag ser fram emot i år. Du kan läsa den kompletta listan här och berätta gärna vilka spel du ser fram emot mest i år!

5 kommentarer
  1. motz motz
  2. Martin Svennberg Martin Svennberg
  3. Thomas Thomas
  4. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog
    • Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.