Nytt på PlayStation Store [Vecka 23 2017]

Mitt i nationaldagsfirandet är det ju dessutom dags för ett gäng nya spelsläpp på PlayStation Store. Det betyder att när du har varit ute i det fina vädret och viftat med flaggor, så finns det sannolikt en del spel som väntar på dig när du kommer hem. Vad sägs till exempel om att fördjupa dig i nya expansionen till The Elder Scrolls Online? Här får du bland annat återvända till Morrowind, vilket förstås framkallar gamla goda minnen från The Elder Scrolls III: Morrowind. Kanske är det dags för mig att slutligen kika närmare på detta MMO som har försökt locka mig länge.

På fredag kan du dessutom se fram emot nya utmaningar i DiRT-serien. Recensionen av DiRT 4 hamnade på mitt bord och jag har ännu en gång ställts mot mina ärkefiender i rallysammanhang, nämligen snövallarna i Värmland. Hur det gick kommer du att kunna läsa innan veckans slut.

Glöm inte bort att det dessutom är dags för nya spel för alla PlayStation Plus-prenumeranter, och det är en del riktigt starka titlar som väntar dig denna månad.

Nytt till PS4

Nytt till PSVR

  • Mortal Blitz

Nytt till Vita

Vad finns på din inköpslista?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.