Säg hej till vår nya skribent David!

Så här mitt i spelhösten är det hög tid att expandera PSbloggen med nytt blod för att kunna fortsätta leverera intressant innehåll till våra läsare. Vårt nya tillskott heter David Söhr och är inte bara ny skribent, utan dessutom bloggens rockstjärna.

För att lära känna honom lite bättre ställde jag några frågor för att kunna etablera vem David är som person, och viktigast av allt, vem han är som spelare. Senare idag kan du dessutom läsa hans första recension och det handlar om en av höstens stora exklusiva titlar till PlayStation 4, närmare bestämt Uncharted: The Nathan Drake Collection.

Vem är du?

23-årig Västeråsare som alltid har många (de flesta brukar alltid säga för många) bollar i luften, och gillar det. Arbetar inom biobranschen på dagtid och tillägnar kvällarna till konstnärliga ting. Brinner för spel, film, skrivande, musik och äventyr. Ett liv utan äventyr är för mig ett grått och tråkigt liv. Oavsett om det utspelar sig i Skyrim eller på ölresa till Prag med nära och kära. Jag är sångare (brölare, vrålare, skrikare, manhörintevadhansjunger-sångare) i dubstep-metal bandet Beyond All Recognition (som enligt ryktet är grym gibb-musik) och älskar att turnera världen över. Givetvis med ett PlayStation på plats i turnébussen.

Vilken PlayStation-konsol är din favorit?

Kärleken jag känner till PS3:an är likt den jag känner till min mamma. Hon introducerade mig för världen och fanns alltid där när jag haft det jobbigt i livet. Inget sexuellt med andra ord. Familjekärlek helt enkelt. PS4:an är dock den där kärleken man inte riktigt kan sluta tänka på. Den där som har blomstrat ut perfekt både fysiskt och psykiskt och fortsätter att utvecklas. Fjärilarna är fortfarande vilda i magen liksom. Så jag måste säga Playstation 4. Jag gillar välutvecklade grejer.

Hörlurar eller 5.1-ljud?

5.1 alla gånger om jag hade kommit till skott och investerat i det. Fram tills dess så blir det lurar eller starkt ljud ur soundbaren när sambon inte är hemma. Jag har en tendens att vilja höja volymen till den grad att det känns i väggarna och föredrar att slippa trycket över öronen med hörlurar.

Vilken trofé är du mest stolt över?

Ärligt talat så har jag aldrig varit en ”trophy-hunter”. Men jag måste säga att jag är ganska stolt över min Knight-trofé i Race the Sun (8/10) där jag passerade 1 miljon poäng på en runda. Beroendeframkallande och frustrerande spel som förövrigt passar klockrent på för- och efterfesten!

Nämn dina tre favoritspelserier och välj sedan en du måste spela varje vaken timme en hel helg, en som måste läggas ner och aldrig återkomma och en som du måste spela minst en timme varje dag i resten av ditt liv.

Uncharted, Fallout och The Witcher. 

Med tanke på att det är svårt att tröttna på Uncharted så skulle jag kunna tänka mig att spela varje vaken timme en hel helg. Fallout är spelet som får lov att sluta på topp och aldrig återkomma i detta fall. The Witcher skulle kunna putsas på en timme om dagen tills den sista timmen i livet är nådd.

Vad spelar du just nu?

Just nu skiftar jag lite lätt bland The Witcher 3: Wild Hunt (9/10) och Uncharted: The Nathan Drake Collection.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.