PSbloggen fyller sex år!

Det är faktiskt inte vilken dag som helst idag. Inte nog med att det är fredag och vi har en härlig helg framför oss, utan PSbloggen fyller faktiskt sex år idag. Det har dessutom varit ett händelserikt år i redaktionen, då vi har förstärkt med nya förmågor i form av Kim och Jonny. Båda har varit välkomna förstärkningar för att kunna bibehålla den kvalitetsnivå som du som läsare förväntar dig.

Vi har dessutom nyligen passerat milstolpen 900 recensioner, och är på god väg att nå fyrasiffrigt under nästa år. Spänningen stiger i redaktionen gällande vem som kommer att få den stora äran!

Mest glädjande av allt är ju det stöd vi ser från våra trogna läsare, och det är ju detta som är en huvudsaklig drivkraft bakom det vi gör. Det ger så väldigt mycket tillbaka till oss när vi ser att våra tankar och åsikter når ut till en målgrupp som är intresserad av vad vi har att säga.

Med 2020 runt hörnet har vi ett otroligt spännande år framför oss, dels med några av de sista stora PS4-exklusiva spelen på horisonten. Men mest av allt törstar vi ju efter mer information om nästa konsolgeneration och vad denna kommer att erbjuda framåt slutet av nästa år. Jag planerar dessutom min årliga resa ner till Gamescom, och jag misstänker att detta kan vara den mest spännande upplagan på väldigt länge.

Sex år har passerat, men passionen är fortfarande kvar i denna härliga redaktion. Tack igen till alla läsare som har hängt med från början, och förstås till alla som har tillkommit under årens gång. Det finns mycket spännande att se fram emot och jag hoppas att ni hänger med på resan!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.