God jul och gott nytt år önskar PSbloggen!

2017 börjar nu närma sig sitt slut, och det har sannerligen varit ett händelserikt år både i spelbranschen och på ett personligt plan. Vi har bjudits på ett av de starkaste spelåren på ganska länge, och dygnets få timmar har varit långt ifrån tillräckliga för att kunna avnjuta alla dessa underbara verk.

Detta har gjorts än mer uppenbart då jag fick ett nytt jobb under våren, vilket också tar upp sin beskärda del av dagen. Du har troligtvis märkt att vi har skurit ner en del på kvantiteten på de inlägg som publiceras som en följd av detta, men vi är som alltid dedikerade att erbjuda hög kvalitet på de texter vi tillhandahåller.

Detta koncept kommer att fortsätta under 2018, då jag inte riktigt har så mycket tid som jag önskar jag hade just för skrivandet, men lyckligtvis har jag mina kära kollegor som håller liv i aktiviteten. Jag kommer istället att lägga den största delen av min tid på att se till att vi får in material att recensera, och kanske även en liten krönika då och då när inspirationen slår till.

Under mellandagarna kommer vi att pytsa ut våra traditionella topplistor för det gångna spelåret, och Martin har jobbat hårt med att sammanställa alla bidragen från redaktionen. I skrivande stund är det fortfarande bara han som känner till hur listorna ser ut, vilket gör det spännande även för oss på redaktionen!

Avslutningsvis vill jag å PSbloggens vägnar önska alla fantastiska läsare en riktigt god jul och ett minst lika gott nytt år. Vi ses på andra sidan!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.