Månadens PlayStation Plus-spel [September 2021]

September har anlänt tillsammans med den annalkande höstperioden, och som vi alla vet innebär ju höst en hel del spelunderhållning. Sony har bestämt sig för att sparka igång spelstämningen med tre nya spel för alla PlayStation Plus-prenumeranter, och det finns en del guldkorn att plocka hem jämfört med det ganska torftiga augustiutbudet.

Om du på något vis har missat det kaotiska, kooperativa matlagningsspelet Overcooked, kan du nu håva in PS5-samlingen Overcooked: All You Can Eat. Det inkluderar både Overcooked (6/10), Overcooked 2 (9/10) samt alla expansioner som har släppts till dessa spel i ett smakfullt litet paket, och den enda preparation som krävs är ett gäng vänner.

Föredrar du hellre att tävla mot dina vänner istället för med dem kan du istället sysselsätta dig med Predator: Proving Grounds (7/10). I denna asymmetriska flerspelarupplevelse få du antingen spela som en del av ett marinsoldatteam på fyra personer, eller så får du iklä dig rollen som rovdjuret som ämnar att slita dem i stycken.

Den riktiga guldklimpen finner vi dock i Hitman 2 (8/10) som låter dig utforska detaljerade sandlådenivåer för att finna det mest effektiva eller bisarra viset att ha ihjäl ditt mål. Jag har tappat räkningen på hur många timmar jag har lagt på denna spelserie, och trots detta lyckas jag hitta nya små detaljer vid varje genomspelning. De avancerade systemen tillsammans med den mörka humorn är en perfekt blandning, vilket gör att jag aldrig tröttnar på konceptet.

Nytt på PS Plus 7/9

  • Overcooked: All You Can Eat (PS5)
  • Predator: Proving Grounds (PS4)
  • Hitman 2 (PS4)

Lämnar PS Plus 7/9

  • Hunter’s Arena: Legends (PS5)
  • Plants vs Zombies: Battle for Neighborville (PS4)
  • Tennis World Tour (PS4)

Vad ser du mest fram emot i månadens PS Plus-utbud?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.