Månadens PlayStation Plus-spel [September 2020]

Augusti börjar närma sig sitt slut, och enligt Sonys summeringar har denna månad bjudit på det mest nedladdade spelet via PlayStation Plus någonsin. Fall Guys: Ultimate Knockout har blivit en riktig framgångshistoria för Mediatonic, och påminner om vilken skjuts Rocket League fick när detta släpptes på PlayStation Plus.

September kommer dock att satsa på mer etablerade titlar, men det är ju aldrig för sent att kasta sig in i ett bra spel.

Det största namnet är onekligen PlayerUnknown’s Battlegrounds, som kanske inte var först med Battle Royale-konceptet men de satte verkligen det på kartan som en ny subgenre. Spelet tog hela spelbranschen med storm och många utvecklare har sedan anammat och vidareutvecklat idéerna som etablerades i PUBG.

Om du föredrar att låta knytnävarna sköta snacket istället för skjutvapnen kan du istället fokusera på Street Fighter V (6/10). Spelet haltade rejält vid lanseringen, vilket du kan se i min recension, men Capcom har till slut kompletterat med en del innehåll för att skapa en fylligare produkt. Tyvärr finns det fortfarande en hel del klassiska karaktärer bakom betalvägg eftersom det bara är grundspelet som delas ut via PlayStation Plus.

Nytt på PS Plus 1/9

  • PlayerUnknowns Battlegrounds
  • Street Fighter V

Lämnar PS Plus 1/9

  • Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered
  • Fall Guys: Ultimate Knockout

Vad ser du mest fram emot att spela i september?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.