Månadens PlayStation Plus-spel [November 2020]

Nu är vi nästan snubblande nära den nya konsolgenerationen, och när Sony tillkännagav de kommande PlayStation Plus-spelen var det ytterligare en påminnelse om att det väntar en spännande månad runt hörnet. Precis som när PlayStation 4 lanserades expanderas nämligen förmånerna i prenumerationen till nya konsolgenerationen, för att ge dig nya spel att uppleva på din nya konsol.

Först ut bland PlayStation 5-förmånerna har vi det charmiga pusseläventyret Bugsnax från Octodad-utvecklarna Young Horses. Med spelmässig inspiration från både Pokémon Snap och Viva Piñata, en charmig grafisk stil och en titelsång som är svår att få ur huvudet ser detta väldigt intressant ut.

Skulle detta inte falla dig i smaken kanske Hollow Knight: Voidheart Edition kan fylla dina behov istället. Speciellt om du är ute efter ett sällsynt väldesignat actionplattformsspel som sätter din fingerfärdighet på ganska stora prov.

Slutligen kan du även sätta tänderna i det extremt omfattande actionrollspelet Middle-earth: Shadow of War (9/10). Med det fantastiska nemesis-systemet, som märkligt nog inte har kopierats av några andra utvecklare, skapas det kontinuerligt spännande möten med blodtörstiga orcer. Jag fastnade personligen inte lika mycket för berättelsen som jag gjorde i föregångaren, men jag tillbringade väldigt många timmar med att leka med nemesis-mekanikerna.

Nytt på PS Plus 3/11

  • Middle-earth: Shadow of War (PS4)
  • Hollow Knight: Voidheart Edition (PS4)

Nytt på PS Plus 19/11

  • Bugsnax (PS5)

Lämnar PS Plus 3/11

  • Need for Speed: Payback (PS4)
  • Vampyr (PS4)

Vad ser du mest fram emot att spela?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.