Månadens PlayStation Plus-spel [November 2019]

Traditionsenligt vid månadsskiftet är det dags att kika närmare på vad Sony erbjuder sina trogna PlayStation Plus-prenumeranter. I likhet med förra månaden får vi spel som håller riktigt hög standard, vilket är glädjande med tanke på den sinande volymen av spel som tjänsten bjuder på numera.

Min personliga favorit har jag dessutom själv recenserat när det begav sig, och jag fullkomligt älskade alla utmaningar som det kastade mot mig. Jag talar förstås om det Souls-inspirerade samurajspelet Nioh (9/10). Om du ännu inte har plockat upp detta spel och är en fan av genren är det sannerligen dags att du ger Nioh en chans, speciellt med tanke på att uppföljaren börjar närma sig med stormsteg också.

Den andra titeln på menyn är det skräckinjagande Outlast 2 (6/10). Spelet missar visserligen årets traditionella skräckhögtid, men mörkret kommer att ligga kvar här på våra breddgrader ett bra tag till. Även om spelet har sina problem bjuder det på en otroligt effektiv skildring av en skrämmande omgivning, och det kan vara bäst att säkra upp med en extra skyddskudde i soffan.

Nytt på PS Plus 5/11

  • Nioh
  • Outlast 2

Lämnar PS Plus 5/11

  • The Last of Us Remastered
  • MLB The Show 19

Vad ligger högst på din att spela-lista?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.