Månadens Playstation Plus-spel [Juni 2022]

En ny månad har anlänt och med det nya gratis titlar för de med Playstation Plus-medlemskap. Slagsmål och hårda nypor är temat och den här gången bjuds det bland annat på en riktig stortitel för oss som gillar narrativt drivna spel, men även två titlar för de som vill ha lite lättsamma flerspelarspel.

God of War var ett av de populärare och mest kritikerrosade spelen som kom under 2018, men för dig som inte redan har bekantat dig med Kratos (och hans son Atreus) resa genom den nordiska mytologin finns det mycket att hämta. Berg ska bestigas, gudar ska piskas och relationer upprätthållas i detta spännande äventyr som chefredaktören Johan belönade med ståtliga 9/10 i sin recension 2018.

Ett annat populärt varumärke är Naruto som går hem i popularitet hos såväl unga som äldre spelare. I Naruto to Boruto: Shinobi Strikers gör Naruto och hans vänner vad de gör bäst, nämligen att utmana varandra i rejäla strider för att se vem som är den ultimata ninjan. I lag om fyra slåss man mot andra spelare över ett stort slagfält, något som bjuder upp till många intressanta situationer och intensiv action.

Ett annat slagssmålsspel finner vi i det relativt färska Nickelodeon All-Star Brawl. I stil med andra ”crossover-spel” har man skakat fram en rejäl mängd karaktärer från olika håll och kanter för att skapa en intressant mix av stilar och förmågor. Känner du för att lära dina familjemedlemmar lite hyfs i rollen som Katten Gustaf, Svambob Fyrkant eller pappa Thornberry är det här spelet för dig.

Nytt på PS Plus 7/6

  • God of War (PS4)
  • Naruto to Boruto: Shinobi Strikers (PS4)
  • Nickelodeon All-Star Brawl (PS4/PS5)

Lämnar PS Plus 7/6

  • FIFA 22 (PS4)
  • Curse of the Dead Gods (PS4)
  • Tribes of Midgard (PS4/PS5)

Vad ser du mest fram emot att spela?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.