Månadens PlayStation Plus-spel [Juni 2021]

Ny månad och nya bonusspel med din PlayStation Plus-prenumeration. I år har du kunnat avnjuta ett helt nytt PlayStation 5-spel varje månad och den trenden bryts heller inte nu när vi går mot halvårsskifte.

Först ut i månadens skörd är spionspelet PlayStation 5-spelet Operation Tango där du och en vän tar er an asymmetriska problem som hacker eller agent. Enligt förhandsinformationen ligger fokus på teamwork och samarbete och den enda länk ni har är genom tal. En mikrofon är nämligen ett krav för att kunna spela Operation Tango.

Skulle du istället vara sugen på att avreagera dig lite så kan nog Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown på PlayStation 4 kunna vara något för dig. Denna slagsmålsserie har varit med i snart 30 år då den första delen släpptes på arkad 1993. Den här delen har utvecklats av Ryu Ga Gotoku Studio som också ligger bakom Yakuza-serien och Judgment (8/10). Förutom de klassiska spellägena finns här även verktyg för att köra turneringar online med upp till 16 deltagare.

Sist men inte minst bjuds det på rymdaction i form av Star Wars Squadrons (7/10). Om du minns klassikerna X-Wing och TIE-Fighter så har du en hum om vad du kan förvänta dig här. Enspelarkampanjen låter dig se uppdrag både från imperie- och rebellsidorna och du kommer växelvis att få prova på att ratta skepp från båda faktionerna. Och brinner du för inlevelse så kan du spela hela spelet i PlayStation VR istället för på PlayStation 4.

Nytt på PS Plus 1/6

  • Operation Tango (PS5)
  • Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown (PS4)
  • Star Wars Squadrons (PS4, PSVR)

Lämnar PS Plus 1/6

  • Wreckfest (PS5)
  • Battlefield V (PS4)
  • Stranded Deep (PS4)

Vad ser du mest fram emot att spela?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.