Månadens PlayStation Plus-spel [Juni 2020]

Som vanligt när det börjar närma sig ett månadsskifte vankas det även nya spel till alla PlayStation Plus-prenumeranter. Sony har dock gjort ett undantag när det gäller juni-förmånerna och har låtit alla tjuvstarta redan nu, åtminstone med ena spelet.

Först ut är nämligen Call of Duty: World War II, som var seriens stora återvändande till konflikten som originalspelet grundades på. Jag brukar själv mest spela Call of Duty-spelen för de actionpackade kampanjerna, men tyckte inte att detta var i klass med de starkare bidragen. Det blev dock väldigt populärt bland de som föredrar flerspelarläget, så om du är sugen på en onlineskjutare har du en riktigt bra kandidat här.

Om smaken istället pekar mot science fiction-hållet kommer juni ändå att hålla dig sysselsatt med onlineskjutande. Vi får nämligen även avnjuta Star Wars: Battlefront II (6/10), som trots en väldigt stapplig start har lyckats vända på skutan och leverera en trevlig upplevelse som inte bara cirkulerar kring mikrotransaktioner.

Nytt på PS Plus 2/6

  • Call of Duty: World War II (redan tillgängligt)
  • Star Wars: Battlefront II

Lämnar PS Plus 2/6

  • Cities: Skylines
  • Farming Simulator 19

Vad tycker du om juni månads förmåner?

2 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.