Månadens PlayStation Plus-spel [Juni 2019]

Vi börjar röra oss mot relativt sett lugnare månader på spelsläppsfronten nu under sommarmånaderna, men för oss Plus-medlemmar kommer det dock finnas gott om sysselsättning.

Med på menyn för juni månad finns nämligen det omfattande samlingspaketet Borderlands: The Handsome Collection (8/10) där både Borderlands 2 och Borderlands: The Pre-Sequel (7/10) ingår. Som om inte detta var nog finns även samtliga expansioner för dessa spel.

Som komplement till detta har vi dessutom det hyllade Sonic Mania, som bevisade att serien efter flera snedsteg faktiskt kunde hitta tillbaka till den punkt som gjorde Sonic till en så pass tongivande maskot en gång i tiden.

Även om Sonic inte tilltalar mig personligen har åtminstone Borderlands-samlingen fått redaktionen att så smått börja tala om att organisera spelkvällar. Om det är något som denna serie har lyckats med är det att skapa en underhållande kooperativ upplevelse. Och med Borderlands 3 runt hörnet är det ju lika bra att värma upp avtryckarfingret och skjutvapensamlandet.

Nytt på PlayStation Plus 4/6

  • Borderlands: The Handsome Collection (PS4)
  • Sonic Mania (PS4)

Lämnar PlayStation Plus 4/6

  • Overcooked (PS4)
  • What Remains of Edith Finch (PS4)

Vad ser du mest fram emot att spela?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.