Månadens PlayStation Plus-spel [Juli 2022]

De nya PlayStation Plus-nivåerna Extra och Premium har nu varit tillgängliga i våra regioner i drygt en vecka, och det har varit lite av en blandad kompott med de nya förmånerna. Nu när vi träder in i en ny månad kommer vi förhoppningsvis få en hum om hur Sonys planer för att lägga till nytt innehåll ser ut, och om det kommer att kunna bli en Game Pass-konkurrent framöver.

I vanlig ordning kommer vi att få de tre månatliga spelen som gäller för alla tre nivåer, och det är ingen tokig månad som ligger framför oss.

Först ut har vi det utmanande plattformsspelet Crash Bandicoot 4: It’s About Time (8/10) som bjöd på en lyckad comeback för den populära gamla spelserien. Jag kan väl inte påstå att jag själv var en större fan av de gamla spelen, mycket på grund av den gamla ”goda” Naughty Dog-traditionen att tvinga spelaren att springa mot kameran. Det finns dock gott om nöje för alla som älskar att samla föremål och utföra hårresande precisionshopp.

Om du istället är sugen på spöken på övergivna fartyg kommer Man of Medan (6/10) att sysselsätta dig och din förmåga att ta snabba beslut. Denna första del av Supermassives skräckantologi The Dark Pictures är förvisso redan tillgängligt för Extra- och Premium-prenumeranter, vilket är lite trist, men det är definitivt värt att spela om du gillar skräckgenren.

Slutligen kommer vi även att få tillgång till Arcadegeddon, som är onlineskjutare där du kan spela med upp till tre av dina vänner. Det brukar inte riktigt vara min genre, men den grafiska stilen är ganska lockande i detta fall. Om det kliar i avtryckarfingret är detta nog något för dig.

Nytt på PS Plus 5/7

  • Crash Bandicoot 4: It’s About Time (PS4, PS5)
  • Man of Medan (PS4)
  • Arcadegeddon (PS4, PS5)

Lämnar PS Plus 5/7

  • God of War (PS4)
  • Naruto to Boruto: Shinobi Strikers (PS4)
  • Nickelodeon All-Star Brawl (PS4, PS5)

Vad ser du mest fram emot att spela?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.