Månadens PlayStation Plus-spel [Juli 2021]

När jag kikar tillbaka på årets PlayStation Plus-förmåner hittills är det ingen tokig samling spel vi har kunnat inkassera som en del av prenumerationen, och det gör ju att förväntningarna höjs med tiden. Nyligen spreds det ett rykte om vilka spel som skulle dyka upp i juli, men verkligheten levde inte riktigt upp till dessa högt ställda önsketankar.

Med det sagt saknas det definitivt inte höjdpunkter denna månad – tvärt om. Störst av dessa är A Plague Tale: Innocence (8/10) som i samband med detta även får en välkommen PlayStation 5-uppgradering. Detta stämningsfulla äventyr blev inte riktigt så uppmärksammat som det förtjänade att bli när det släpptes, och det är därför glädjande att fler får möjlighet att testa spelet. Spelet kommer dessutom att får en uppföljare nästa år, så det är med andra ord ett utmärkt läge att hoppa in. Åtminstone om du inte lider av råttfobi.

Om du föredrar något mer action fyllt kan du istället sysselsätta dig med de hektiska onlinestriderna i Call of Duty: Black Ops IIII (8/10). Eftersom jag är en av de få som mest ser fram emot kampanjen i dessa spel var detta en iteration som jag hoppade över helt och hållet. Det saknas nämligen kampanj, och fokus ligger istället på själva onlineläget. Jag var ganska övertygad om att detta skulle bli standard i alla efterföljande delar, men lyckligtvis har det inte varit fallet än åtminstone.

Avslutningsvis kan du ta dig an mer handgripliga uppgörelser i form av wrestling-spelet WWE 2K Battlegrounds. Till skillnad från de årsnumrerade spelen i WWE 2K-serien är detta en mer arkadinspirerad tolkning av brottningsbataljerna som tar ut svängarna rejält i karaktärsmodellerna. Själv har jag inte rört wrestling-genren sedan de gamla Smackdown-spelen på första PlayStation-konsolen, men det kanske är dags att ändra på detta nu?

Nytt på PS Plus 6/7

  • A Plague Tale: Innocence (PS5)
  • Call of Duty: Black Ops IIII (PS4)
  • WWE 2K Battlegrounds (PS4)

Lämnar PS Plus 6/7

  • Operation Tango (PS5)
  • Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown (PS4)
  • Star Wars Squadrons (PS4, PSVR)

Vilket spel kommer du att spela först?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.