Månadens Playstation Plus-spel [Januari 2023]

Nytt år, nya tag brukar man säga, och samma gäller troligtvis de flesta av oss som är spelintresserade. När ett nytt år gör entré kan det vara lätt hänt att man inte riktigt vet vad man ska börja spela. Många av oss har haft en julledighet och kanske har du under mellandagarna redan hunnit spela igenom det där spelet som låg under granen på julafton. Oavsett hur din spelsituation ser ut så har månadens PlayStation Plus-förmåner utannonserats, och här kommer en kort presentation av dessa.

En av månadens titlar är rymdäventyret Star Wars Jedi: Fallen Order (7/10) som ursprungligen släpptes för lite drygt tre år sedan. Respawn Entertainment, skaparna bakom bland annat Titanfall-serien står bakom rodret och låter oss utforska Star Wars-universumet i rollen som en ung och ensam Jedi-elev. Med imperiet hack i häl ska du inte bara lära dig att hantera ditt ljussvärd utan även den mystiska kraften med allt vad den har att erbjuda. Martin här på bloggen gav spelet en stabil 7:a när det begav sig, så vill du veta mer om hans upplevelse finner du den via länken ovan.

Fallout 76, Bethesdas onlinefokuserade titel ur serien Fallout fick en knakig start när det begav sig 2018, men verkar ha återhämtat sig en del sen dess. Likt de andra spelen i serien befinner vi oss i ett post-apokalyptiskt USA där överlevnad är A och O, och det är upp till dig hur du gör det på bäst sätt. Med möjligheten att spela tillsammans med andra eller på egen hand tar du dig fram genom den radioaktiva ödemarken, slåss mot bestar, bygger lägerplatser och samlar resurser.

Slutligen erbjuds vi Axiom Verge 2, uppföljaren till indie-hiten Axiom Verge från 2015. Precis som sin föregångare är det tvådimensionellt plattformshoppande med retrovibbar som står på agendan, men den här gången med inslag av flera olika spelgenrer. Dimensionshoppande, högteknologiska manicker och alternativa verkligheter är bara några av sakerna du kommer att uppleva i det här äventyret.

Nytt på PS Plus Essentials 3/1

  • Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4, PS5)
  • Fallout 76 (PS4)
  • Axiom Verge 2 (PS4, PS5)

Lämnar PS Plus Essentials 2/1

  • Divine Knockout: Founder’s Edition (PS5, PS4)
  • Biomutant (PS4, PS5)
  • Mass Effect: Legendary Edition (PS4)

Vad ser du mest fram emot att spela?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.