Månadens PlayStation Plus-spel [December 2020]

Årets sista månad är runt hörnet och då väntar ju även en ny laddning PlayStation Plus-spel. November hade några riktigt starka titlar som alla bör kika närmare på, och december ser ut att följa upp detta spår.

Vem kan exempelvis säga nej till lite galenskaper tillsammans med maskarna i den långlivade Worms-serien? Det senaste bidraget till serien, Worms Rumble, kommer nämligen att invadera våra hem i december och erbjuda bataljer för upp till 32 spelare.

Om du föredrar att föra dina strider i en mer privat miljö kanske Just Cause 4 kan fylla dina behov. Denna gigantiska sandlåda full med mer eller mindre explosiva leksaker sysselsatte mig i många timmar när det släpptes, och det är verkligen fascinerande hur avancerad fysikmotorn är emellanåt. Denna spelserie bjuder i princip alltid på de mest tillfredsställande explosionerna.

Slutligen kommer vi att kunna fördjupa oss i Rocket Arena, vilket är ett spel som fick en kränkt gammal gubbe som jag att bli arg för att det inte är samma Rocket Arena som jag spelade när jag var ung. Det är dock ett onlinespel där du kan utkämpa strider tre mot tre i ett hetsigt tempo som jag troligtvis inte hänger med i längre.

Nytt på PS Plus 1/12

  • Worms Rumble (PS5, PS4)
  • Just Cause 4 (PS4)
  • Rocket Arena (PS4)

Lämnar PS Plus 1/12

  • Middle-earth: Shadow of War (PS4)
  • Hollow Knight: Voidheart Edition (PS4)
  • Bugsnax (PS5)

Vad ser du mest fram emot att spela?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.