Månadens Playstation Plus-spel [April 2022]

April är på ingång, och lagom till den kommande månadens avslöjande av våra gratis playstation plus-titlar kom även nyheten om ett något omstrukturerat upplägg för hela tjänsten.

Tanken är att PS Plus ska växa ihop med Playstation Now, flera olika nivåer av prenumerationer kommer att introduceras och massor med speltitlar kommer att bli tillgängliga. Vi kommer att fortsätta bli serverade några gratis titlar per månad, men det ska bli intressant att se vad tjänsten kommer att bjuda på utöver det. Om allting går som planerat drar den igång i juni, så tills dess får vi njuta av följande spel:

Mest kritikerrosat i månadens utbud är Slay the Spire, Ett av de vassaste roguelike-spelen på marknaden. Ett torn fullt med oknytt ska bestigas och varje våning bjuder på utmaningar som snabbt blir svårare om du inte kan besegra dem med hjälp av din välstrukturerade kortlek, dina reliker och lite tur. Ett spel som ligger varmt om hjärtat hos flera i redaktionen.

Hood: Outlaws and Legends är ett multiplayerspel med en fantasyspetsad tolkning av Robin Hood. Pengar ska omfördelas från de rika till de fattiga och det är upp till dig och dina tajtsklädda kamrater att räkna ut lönefördelningen.

Sist ut har vi ett virtuellt strandbesök med SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated, ett plattformsspel med världens populäraste tvättsvamp i huvudrollen. Släpptes ursprungligen till PS2 2003, men fick kultstatus och en uppfräschad version 2020, komplett med extramaterial och ny flerspelarfunktion.

Nytt på PS Plus 5/4

Hood: Outlaws and Legends (PS4/PS5)

Slay the Spire (PS4)

SpongeBob SquarePants: Battle For Bikini Bottom (PS4)

Lämnar PS Plus 5/4

Ark: Survival Evolved (PS4/PS5)

Ghost of Tsushima: Legends (PS4/PS5)

Ghost Runner (PS5)

Team Sonic Racing (PS4)

Vad ser du mest fram emot att spela?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.