Vote to Play kommer till PlayStation Plus

Jag har prenumererat på PlayStation Plus sedan dag ett och aldrig någonsin ångrat mitt val. Förutom de månatliga spelen, var det såklart möjligheten till att ladda upp mina sparfiler till Sonys servrar och den automatiska nedladdningen av uppdateringar som lockade. Tjänsten har sakta men säkert utvecklats till det som den är idag och Sony har, tycker jag, lyckats skapa ett mycket bra erbjudande.

Prenumerationen har hela tiden riktat sig till spelare och där PlayStation Plus ibland känns lite föråldrat gällande teknik, väger Sony upp med mer mänskliga fördelar. I förra veckan fick vi reda på nästa steg i utvecklingen av tjänsten, och den heter Vote to Play.

Vote to Play innebär att Sony ger lite mer makt till oss spelare. Innan kommande månads spelutbud spikas, får medlemmarna i tjänsten möjlighet att rösta fram de kommande spelen. På Sonys officiella blogg beskrivs det som att vi får ett visst antal spel att rösta på och vi får alltså inte välja fritt bland alla spel. Några av de titlar som inte vinner i omröstningen kommer att erbjudas till ett rabatterat pris.

Personligen tycker jag att det här är ett mycket intressant tillägg till tjänsten, dels får att vi får en vag aning om vilka spel som kommer att komma längre fram men också för att vi får en möjlighet att påverka innehållet. Det finns ännu ingen information om när Vote to Play kommer att träda i kraft, men troligtvis blir det senare under året.

Ser du fram emot att få rösta fram innehållet i PlayStation Plus?

2 kommentarer
  1. Quint Quint
    • Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.