Telltales Guardians of the Galaxy lanseras i april

Det har länge varit klart att berättelsemästarna på Telltale Games skulle ta sig an något inom Marvels omfattande universum, men det var inte förrän i december förra året som det bekräftades att det handlar om Guardians of the Galaxy. Denna brokiga skara hjältar känns som klippt och skuren för en sidohistoria med Telltale vid rodret, och det är därför glädjande att vi inte kommer att behöva vänta så speciellt länge till för att påbörja resan.

Den 18 april är nämligen startskottet för den nya episodiska spelserien, med det första avsnittet som har titeln Tangled Up in Blue. Bland skådespelarna finner vi bland annat veteranen Nolan North i rollen som Rocket Raccoon, vilket kan bli hur intressant som helst.

Jag ser fram emot att få uppleva den lite mer uppsluppna sidan av Telltale Games igen, vilket de visade med råge att de bemästrar med den lysande berättelsen i Tales from the Borderlands (9/10). Där lyckades de klockrent med både etableringen av intressanta karaktärer som jag brydde mig om, träffsäker humor och härlig action. Om de lyckas med detta här också återstår förstås att se, men potentialen för denna serie är mycket hög.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.