Tales from the Borderlands del 2 får en trailer och ett datum

Som jag har väntat och väntat och väntat och väntat! Efter att ha spelat mig igenom den första delen av Telltale Games fem avsnitt långa berättelse om livet på Pandora, suktade jag enormt efter nästa del. Det var i början av december förra året som längtan började och jag minns att jag till och med gav spelserien utmärkelsen ”Årets nykomling 2014”.

Längtan förbyttes till hopp, hopp byttes mot undran och undran förvandlades till skepsis. Skulle jag någonsin få spela klart detta dammiga, skitiga epos? Nu, fyra månader senare tänds hoppet igen och det verkar som att jag kan få sätta tänderna i nästa del väldigt snart!


I trailern kastas vi mellan delar av äventyret som våra hjältar Rhys och Fiona genomlider; ena sekunden är det en flykt undan planetbombardemang från Hyperions rymdstation Helios, nästa ögonblick handlar det om att klara sig från ett jättelikt odjur som jagar dem. Kort och gott, det kommande avsnittet verkar vara fullt av äventyr, ”vault hunters”, prisjägare och intriger.

Själv är jag upp över öronen förväntansfull och eftersom Telltale Games retas med datumet 17 mars, verkar det som att min längtan snart är över. Frågan är bara när vi får avsnittet i Europa? Förhoppningsvis dagen efter men jag vågar inte lova något…bara hoppas!

Ser du också fram emot del två?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.