Superhot kommer till PlayStation 4 och PlayStation VR

Under förra året, kunde PC-spelare gotta sig i en alldeles ny upplevelse när det kom till förstapersons-skjutare. Spelet hette Superhot och vände fullständigt speltypen upp- och ned; istället för att lita på spelarens reflexer och snabba sikte, stod allting still. Tills du rörde på dig.

Detta unika koncept tilltalade både den strategiska spelaren, likaväl som det lockade en befintlig, skjutglad publik. Alldeles nyligen berättade studion SUPERHOT Team att de i hemlighet har utvecklat en version både till PlayStation 4 och till PlayStation VR samt att spelet släpps inom kort.

Förutom att anamma ett helt nytt sätt att ta sig an FPS-genren, bjuder Superhot även på rejält retrodoftande estetik, kraftigt inspirerad av de fyrkantiga, pixliga upplevelser som vi såg i den absoluta början av Virtual Reality.

Spelstudion har tidigare skrivit om spelet helt för att anpassa det till PC-versioner av VR, och när de nu håller på att översätta det till PlayStation-plattformarna, får vi hoppas att de lägger ned samma energi denna gång.

Ser du fram emot Superhot på din PlayStation-konsol?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.