Star Wars Battlefront II visar upp sitt flerspelarläge

En av de positiva nyheterna som basunerats ut gällande Star Wars Battlefront II har varit dess enspelarläge, något som saknades i föregångaren. Electronic Arts och utvecklaren Dice har tagit till sig återkopplingen från spelarna och levererar därför ett spelsätt som även tilltalar de som inte trivs att spela med andra via internet.

Under gårdagens presentation på E3-mässan, visades dock en flerspelarstrid upp, och även om jag led många nederlag i dessa under tiden jag spelade Star Wars Battlefront (7/10), fanns det något i demonstrationen idag som fick mig att längta efter en uppföljare.

Förutom att Frostbite-motorn levererar helt sanslöst vackra och detaljerade miljöer i demonstrationen, visar spelet ordentlig potential även när det kommer till spelglädje. Under den stora striden som visades upp, fick vi följa separatisternas envetna kamp fram till palatset i Theed; huvudstaden på planeten Naboo från filmen Star Wars: Episode I The Phantom Menace.

Striden var uppdelad i tre delar där vi under demonstrationen fick se glimtar av hur robotarmén spelas, hur fartfyllda luftstriderna var och sedan även en hel del av hjältekaraktärerna i form av Darth Maul, Boba Fett och Han Solo.

På det stora hela blev jag väldigt imponerad över det mesta i presentationen. Jag njöt av hur vackra laserskotten var, hur lagen samarbetade men framför allt över hur väl utvecklaren lyckats fokusera på de olika klasserna och hur de bör stödja varandra för att nå framgång.

Jag kom aldrig långt i det första PlayStation 4-spelet i sagan, men kunde ändå inte låta bli att förboka den kommande utgåvan. Star Wars Battlefront II släpps 17 november till PlayStation 4.

Ser du fram emot Star Wars Battlefront II?

2 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Jerry Olsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.