Star Wars: Battlefront får ny trailer

Under det stora Star Wars-evenemanget i Anaheim förra veckan avtäcktes en ny trailer för det DICE-utvecklade Star Wars: Battlefront, och denna gång får vi för första gången se något mer konkret än en logga och en utvecklingsdagbok. Inte nog med detta, vi fick även reda på att lanseringen av spelet är planerad den 20 november.

Utöver den smarriga trailern offentliggjordes även att spelet kommer att ha stöd för matcher med upp till 40 spelare och innefattar allt från markstrider till fots till intensiva kamper om luftrummet i X-Wing eller TIE Fighter. Millennium Falcon ska också finnas med om du föredrar detta ikoniska skepp.

Jag blev lite besviken på att spelet inte kommer att ha en enspelarkampanj, men fokus har å andra sidan alltid legat på flerspelarstriderna i Battlefront-spelen. Det kommer dock att finnas specifika uppdrag som går att spela solo, eller tillsammans med vänner online eller lokalt med delad skärm.

Den grafiska kvaliteten i trailern är verkligen fantastisk, men även om utvecklarna hävdar att det är renderat i spelet gissar jag på att upplevelsen kommer att se aningen mindre putsad ut när spelet är ute på marknaden. Jag hoppas givetvis att jag har fel, men det känns lite för bra för att vara sant.

Hur mycket längtar du efter Star Wars: Battlefront?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.