Square Enix visar upp Kingdom Hearts III

Det genomgående temat för årets E3-mässa måste nog vara efterlängtade spel som äntligen får se dagsljus. Efter Sonys kavalkad av spel som The Last Guardian, nyversionen av Final Fantasy VII och Kickstarter-kampanjen för Shenmue III kompletterade sedan Square Enix med att visa upp en första titt på Kingdom Hearts III. Spelet har varit som bortblåst sedan det bekräftades vara under utveckling för två år sedan, men nu får vi äntligen se vad de har jobbat på.

I klippet får vi se den återvändande protagonisten Sora, samt Kalle Anka och Långben i en serie actionsekvenser som verkligen imponerar på den grafiska fronten. Det var längesedan jag spelade de två föregående spelen på PlayStation 2 och även om jag gillade dem är jag inte en lika passionerad fan som väldigt många andra. Denna trailer frambringar dock en del längtan efter ett nytt spel i serien.

Lustigt nog avslutas trailern med en bekräftelse att spelet är under utveckling, istället för ett planerat släppdatum. Jag tror att de flesta luskade ut att spelet är under utveckling när de nämnde det på E3-mässan 2013, men det är kanske bäst att vara kristallklar i kommunikationen!

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.