Spelhösten börjar ta form

Vid den här tiden på året brukar det se lite diffust ut när det kommer till släppdatum efter sommaren, men igår passade ett par utgivare på att informera lite om planerna i september. Redan i första veckan kommer vi att få ta del av det hett efterlängtade Metal Gear Solid V: The Phantom Pain och det lovande Mad Max från svenska Avalanche Studios.

Om du hade planerat att spela Mad Max på din PlayStation 3 får du dock tänka om, eftersom denna version av spelet har blivit slopad. I ett större perspektiv är detta ett positivt drag, då utvecklarna får mer möjlighet att skapa ett spel utifrån de förutsättningar vi har med de nya konsolerna istället. I övrigt är inte mycket känt om detta spel, men tanken av att spela ett Just Cause-liknande spel i Mad Max-miljö är helt klart lockande. Den 4 september får vi se om det håller måttet.

När det gäller Metal Gear Solid V: The Phantom Pain lyckades någon läcka en bild som klart och tydligt visade 1 september som planerat släppdatum, något som förmodligen kommer att bekräftas senare under dagen när Konami har sitt planerade tillkännagivande.

Detta är en helt klart godkänd start på spelhösten, eller vad säger du?

3 kommentarer
  1. jonasbylin jonasbylin
  2. Quint Quint
  3. Macce_1

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.