Sonys presskonferens på Gamescom

Med E3-mässan relativt färskt i minnet är det nu dags att blicka framåt till Gamescom i Köln istället. Sony har idag tillkännagivit tidpunkten för deras presskonferens på årets Gamescom-mässa, men inte mycket mer än så. Den 12 augusti kl 19.00 är det dags att bänka dig framför datorn för att följa de senaste PlayStation-nyheterna. Någon information om vad de tänker visa upp eller ens några ledtrådar om nya godsaker vi kan förvänta oss lyser fortfarande med sin frånvaro.

Förr innehöll Gamescom mycket återanvänt material från E3 eftersom mässorna är relativ nära inpå varandra, men eftersom Gamescom har växt enormt mycket de senaste åren har det blivit vanligare med stora tillkännagivanden även där. Det finns ju fortfarande en hel del Sony-ägda utvecklare som inte har tillkännagivit sina projekt, däribland Media Molecule och Guerilla Games.

Mina förhoppningar är att vi kan få en lite längre skymt av Bloodborne, vilket inte är osannolikt med tanke på att de visade en relativt omfattande demo bakom lyckta dörrar på E3. Jag förväntar mig inte några jättestora överraskningar som är aktuella för hösten, men att få en överblick på Sonys planer för nästa år hade varit intressant. De har ju som sagt många projekt igång som ännu inte är offentliggjorda. Slutligen är det väl ett ganska säkert tips att vi inte får se The Last Guardian här heller.

Vad ser du fram emot att se på Gamescom i år?

5 kommentarer
  1. Daniel
    • Johan Lindros Johan Lindros
    • Toby Lee Toby Lee
  2. Alestes Alestes
    • Daniel

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.